10 Aralık 2018 Pazartesi

YAKIŞIKLI OYUNCU ALPEREN DUYMAZ ÇARPIŞMA'DAKİ "KEREM" ROLÜ İLE GÖZ DOLDURUYOR…


Sön dönemin iddialı yapımlarından “Çarpışma”da oynadığı Kerem Korkmaz karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Alperen Duymaz oyunculuğu ile büyük beğeni topluyor.



Çocukluk yaşlarda tiyatro ve oyunculuğa merak salan başarılı oyuncu “Tatlı Küçük Yalancılar”, “Acı Aşk” gibi Tv dizilerinin ardından 2016 yılında yayınlanan “Bodrum Masalı” dizisi ile oyunculuk kariyerinde sıçrama yaptı. Ardından “Direniş Karatay” ve “Çukur” daki oyunculukları ile büyük beğeni topladı. Son olarak başarılı oyuncuların hayat verdiği Çarpışma dizisinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylar, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk gibi yıldız isimlerle birlikte çalışan Alperen Duymaz Kerem Korkmaz rolü ile oyunculuğunu konuşturuyor.
Set arasında rol arkadaşı Serkan Özgül ile birlikte yakaladığımız başarılı oyuncu,” Zamanın büyük çoğunluğunu çalışarak geçiriyorum, çok yoruluyorum ama dizinin bu denli beğenilmesi tüm yorgunluğu unutturuyor.” dedi.

Alperen Duymaz Kimdir?
Tiyatro merakının çocukluktan geldiğini belirten başarılı oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. 1992 Ankara doğumlu oyuncu pek çok dizinin yanı sıra ilk sinema filmi projesi olan Direniş Karatay’daki rolü ile beğeni topladı. Son olarak Çarpışma dizisinde sergilediği oyunculuk performansı ile beğeni topluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder