22 Mart 2019 Cuma

BAŞARILI İLETİŞİMCİ LEYLA TUZLALI GELECEĞİN İLETİŞİMCİLERİ İLE BULUŞTU…


14 Mart 2019 Tıp Bayramında Kolan Hastaneleri Medya ve İletişim Grup Müdürü Leyla Tuzlalı İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü Öğrencileriyle Buluştu.


“Sağlık İletişiminde Yeni Yaklaşımlar” konulu semineri ile İletişim Sanatları Öğrencileriyle buluşan Leyla Tuzlalı, Tıp Bayramının anlam ve öneminden bahsederek, iletişim çalışmalarında sağlık sektöründe medya yönetimi unsurları ve bu çalışmaların temelinde olması gereken etik ilkeler çerçevesinde öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Kolan Hastaneleri Medya ve İletişim Grup Müdürü Leyla Tuzlalı, “Sağlık İletişiminde Yeni Yaklaşımlar” konulu semineri ile İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü (Reklamcılık ve Halkla İlişkiler) öğrencileriyle Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesinde bir araya gelerek, hem Tıp Bayramında sağlık sektörünün önemini aktardı, hem de üniversite öğrencilerine sağlık iletişiminin özelliklerini açıkladığı bir sunum gerçekleştirdi.
Sağlık iletişiminde kullanılan geleneksel iletişim yöntemlerinin yanı sıra gelişen internet, sosyal medya, “influenser”, hasta ilişkileri, kriz iletişimi ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili gerek kendi gerçekleştirdiği çalışmalardan, gerekse medyada ses getiren çalışmalardan örnekler sundu.


“Yapılan her türlü çalışmada, özellikle kriz iletişiminde doğru, dürüst ve medyayı bir paydaş olarak görerek yapılan iletişimlerin, hem sağlık sektörüne olan güveni korumak hem de iletişimi etik ilkelerle gerçekleştirmek yönünde bir sorumluluğu vardır, bu tüm sağlık iletişimcilerinin önemle üzerinde durması gereken bir konudur” diyen Leyla Tuzlalı, “14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak, sağlık sektöründeki tüm bileşenlerin dünyaya çok önemli katkılarda bulunan bir noktada olduğunu vurguladı.
Kendisine İKÜ Sanat Ve Tasarım Bölümü tarafından Teşekkür Belgesi sunulan Leyla Tuzlalı, gençlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu önemle belirtti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder